Postok blabla

Legutóbbi

Családiház - építés

Fő profilunk

Generálkivitelezés

Generálkivitelezést végzünk a terv elkészültétől a kulcsrakész állapotban történő átadásig. Kész tervek alapján dolgozunk, de ha a megrendelő lehetőséget biztosít, sokszor a tervezési fázisba is belefolyunk.

Bármilyen felmerülő kérdés, kérés esetén szakmailag alátámasztott megoldási javaslatokat tudunk adni ügyfeleink számára.

Munkafolyamat

Hogyan dolgozunk?

Felelős irányítás

Építésvezetőnk folyamatosan kontroll alatt tartja a kivitelezés különböző szakipari fázisait a minőség és a határidő biztosítása céljából.

Átlátható, tételes árajánlat

Árajánlatunk tételes, részletes így a megrendelő számára folyamatosan követhetők a költségek az építkezés bármely fázisában.

Összeszokott csapat

A kezdetektől saját csapattal dolgozunk, de évtizedes kapcsolatban állunk alvállalkozóinkkal is. Így biztosíthatjuk megrendelőink számára a megállapodásban megfogalmazottak teljesítését a határidő figyelembevételével együtt.

Zöldmegoldások

Referenciákkal alátámasztott, sokszoros tapasztalatunk van a környezettudatos, energiahatékony, megújuló energián alapuló családi ház építésében.

Megtérülő minőség

Üzleti modellünk egyszerű: egyszer kell valamit megcsinálni, de azt jól! –  így minimalizálni tudjuk a garanciális javítások számát, továbbá az elégedett ügyfél visszatérő ügyféllé válik.

Az együttműködés folyamata

Lépésről lépésre - közösen a megvalósítás felé

1. A telek megtekintése

Előre egyeztetett időpontban ügyfelünkkel közösen bejárjuk az építési területet

2. Árajánlat készítése

A kész tervek és megrendelőnk igényei alapján tételes, részletes árajánlat készül, amelyet folyamatos megrendelői és tervezői egyeztetés kísér. Ezt követi a szerződéskötés a határidők és egyéb feltételek meghatározásával.

3. Kivitelezés

A házat a végleges tervek alapján – ügyfelünk időközbeni módosításait figyelembe véve – építjük meg. A kivitelezés közben helyszíni bejárásokat tartunk megrendelőnkkel együtt.

4. Átadás

A kulcsrakész és kitakarított épületet átadjuk megrendelőnknek, valamint a használatához oktatást tartunk.

Munkafolyamat

A kivitelezés menete

Egy családi ház megépítése akár 20-25 szakmunkát is magában foglal. Mentesítve megrendelőnket, építésvezetőnk folyamatos kontroll alatt tartja és szakszerűen koordinálja a különböző munkafolyamatokat – a földmunkától kezdve a befejező munkálatokig.

Családi ház építés során saját állandó csapatunkon kívül közel 30 alvállalkozóval, megbízható szakemberekkel dolgozunk együtt rendszeresen. Így biztosított számunkra az állandó minőség.

Földmunka
Alapozás
Szerkezetépítés
Ács – tetőfedő – bádogos munka
Nyílászárók
Vakolás, festés
Szigetelés
Villanyszerelés
Épületgépészet
Galéria

Családiház - építés, referenciamunkák