Postok blabla

Legutóbbi

Ház- és lakásfelújítás

Felújítás

Komplett felújítást vállalunk, ami az adott házra, a lakás egészére vagy nagy részére vonatkozik. Az esetek jelentős többségében nincs szükségünk kidolgozott tervekre, csak pontos megrendelői elképzelésekre.

Bővítés

Tervek alapján vállaljuk épületek teljeskörű bővítését, legyen szó például tetőtér beépítésről, toldásról vagy emelet – ráépítésről. Igény esetén már a tervezésben is segítünk.

Átalakítás

Egy átalakítás jelentheti egy ház vagy lakás belsejének teljes átrendezését, különböző funkciójú helyiségek cseréjét, esetleg új terek létrehozását vagy meglévők megszüntetését. Jelentősebb átépítés esetén terv alapján dolgozunk.

Munkafolyamat

Hogyan dolgozunk?

Ingyenes, helyszíni felmérés

A pontos árajánlat kidolgozása érdekében egy alapos helyszíni felmérést végzünk, amelyet komoly érdeklődés esetén telefonon is egyeztethetünk.

Átlátható, tételes árajánlat

Árajánlatunk tételes, részletes mind lakásfelújításra, mind ház felújításra, így a megrendelő számára folyamatosan követhetők a költségek az építkezés bármely fázisában.

Összehangolt munka

Egy felújítási tevékenység akár 10-15 különböző szakipari munkát is magában foglalhat. A mi feladatunk az, hogy a szakemberek felvonulását olyan időrendben szervezzük meg, hogy a leghatékonyabban és a legkevesebb idő igénybevételével tudják elvégezni a munkájukat.

Határidő tartása

Legfőbb érdekünk, hogy a megrendelő azt kapja, amit kért, figyelembevéve a határidő betartását is. Folyamatos egyeztetés kíséri munkánkat a felmerülő változtatások, plusz kérések vagy feladatok miatt.

Garanciális javítás

Minden általunk végzett munkára teljeskörű garanciát vállalunk, biztosítjuk a hibák javítását is a jogszabályban előírt ideig.

Az együttműködés folyamata

Lépésről lépésre - közösen a megvalósítás felé

1. Felmérés

Megrendelőnk elképzelésének ismeretében, felmérjük a felújítani vagy átalakítani kívánt épületet.

2. Árajánlat

A kész tervek és megrendelőnk igényei alapján tételes, részletes árajánlat készül, amelyet folyamatos megrendelői és tervezői egyeztetés kísér. Ezt követi a szerződéskötés a határidők és egyéb feltételek meghatározásával.

3. Kivitelezés

A felújítást vagy átalakítást a felmérés alapján, ám ügyfelünk időközbeni módosításait figyelembe véve végezzük. A kivitelezés közben helyszíni bejárásokat tartunk megrendelőnkkel együtt.

4. Átadás

A kész házat vagy lakást – mindkét fél megelégedésével adjuk át megrendelőnknek.

Munkafolyamat

A felújítás kivitelezésének menete

Egy felújítási tevékenység akár 10-15 különböző szakipari munkát is magában foglalhat, amelynek szakszerű koordinálása építésvezetőnk feladata.

Mivel lakásfelújítás és ház felújítás során legtöbbször egy kész épületről van szó, megbízható szakemberekre van szükség, akik a „falak mögé látnak”, az apró részletek kivitelezésére is ügyelnek – ismerve a szakmai megoldásokat. Közel 30 alvállalkozóval dolgozunk együtt rendszeresen, így nem ér minket meglepetés a kivitelezés során.

Bontás
Kőműves munkák
Nyílászárók
Vakolás
Burkolás
Festés
Szigetelés
Villanyszerelés
Épületgépészet
Galéria

Ház - és lakásfelújítás, referenciamunkák